Terug in NL - Reisverslag uit Deurne, Nederland van Sonja Hendriks - WaarBenJij.nu Terug in NL - Reisverslag uit Deurne, Nederland van Sonja Hendriks - WaarBenJij.nu

Terug in NL

Door: Sonja

Blijf op de hoogte en volg Sonja

13 Juni 2005 | Nederland, Deurne

Hoi allemaal,

Ik ben veilig aangekomen in NL en zal hopelijk niet veel last van een jet lag hebben omdat ik een hele lange nacht in het vliegtuig heb gehad en toch wel wat heb kunnen slapen. Vanavond niet te laat naar bed en dan komt alles goed!

Ik wil het ontvangstkomite op Schiphol nog ff hartelijk bedanken, want.... er was helemaal niemand toen ik daar aankwam... :-(
Gelukkig kwam na 10 minuten Marije er aan gelopen en stond ik daar niet meer zo alleen... Ons pap en mam waren natuurlijk weer eens te laat aangereden en waren een uur te laat!!!!!!!!!!!!!!!!

Volgende keer pak ik gewoon de trein ;-)

Ik wil jullie allemaal hartstikke bedanken voor al jullie medeleven betreffende mijn reis. Ik zou zeggen, kom maar eens een keertje langs hier op de Langstraat in Deurne of als ik straks een huisje gevonden heb daar!

Ik zal over een paar weken wel eens een update op de website schrijven over hoe het nu voelt om weer terug te zijn in NL en hoe ik mijn reis ervaren heb.

Heel veel liefs,
Sonja

• 13 Juni 2005 - 14:57

Wil:

Hey durske,

welkom terug in het vaderland!
    Schop Wilko vanavond maar op tijd de deur uit, dan kun je een beetje bijslapen. Ik zie je woensdagavond voor het eerst in levende lijve en heb gehoord dat je meteen al blijft overnachten; heb voor de zekerheid Wilko's "whip" maar verstopt!

tot woensdag.

• 13 Juni 2005 - 15:58

Rick:

Welkom thuis! Je hebt al zoveel verteld via deze site. Maar je hebt vast nog wel wat te vertellen. We spreken wel eens een keer af als je weer wat gesettled bent. Groetjes!

• 13 Juni 2005 - 18:30

Mark:

Hallo Sonja,

Welkom thuis, we zullen binnenkort eens afspreken om lekker bij te kletsen, see you, Mark

• 14 Juni 2005 - 06:32

Marjan:

Hallo Sonja,
    Fijn dat alles zo goed verlopen is. Soms krijg je eventjes tijd om bij alles stil te staan. Bedankt dat we jou reis verslag mochten volgen.
    Groetjes en tot ziens.

• 15 Juni 2005 - 02:18

Merel:

hey sonja, leuk om te horen dat je na een lekker vakantie weer terug in nederland ben. maakt me een klein beetje jaloers, maar gelukkig weet ik dat ik over 3 weken ook weer lekker thuis zit! veel succes komende week met het opnieuw leren wennen aan het nederlandse leven en we spreken elkaar snel weer. merel_vanderflier@hotmail.com
    veel liefs, merel

• 16 Juni 2005 - 06:14

Manuela:

Hoi Sonja,
    fijn dat je weer terug bent in Nederland.Ik hoop dat alles goed met je gaat.Als ik half juli van vakantie terug kom,kom ik zeker langs.
    Gezellig even bijkletsen.Geniet maar van alle mensen weer zien die je hebt gemist!En tot snel?We mailen en bellen oke?
    Liefs Manuela

• 16 Juni 2005 - 07:18

Ninette:

Ha die Sonja,
    Gelukkig ben je heelhuids thuis.ik hoop dat je nog helemaal in love bent met Wilco.En wat ga je nu doen?? Groet ninette